Print
Category: 2002-2003
Hits: 2545

Kolmas voitto HC Galliasta samalla kaudella 12.03.2003.

Ottelusta oli etukäteen povattu tiukkaakin tiukempi kamppailu kun joukkueemme sai vastaansa viikko sitten keskiviikkona HC Gallian Keravalta. Altavastaajana otteluun lähtenyt keravalais-ryhmä aloittikin ottelun räväkästi, jo ajassa 5.54 onnistui joukkueen kapteeni Lasse Niskanen maalinteossa. Vain muutama minuutti tästä ja varovaisesti ottelun aloittanut joukkueemme tasoitti pelin Ovaskaisen Simon maalilla. Ennen ensimmäisen erän loppua onnistuimme vielä kerran (Fredriksson) ja niinpä tauolle lähdettiin KaVon 2-1 johtolukemissa.

Vierailijat aloittivat toisenkin erän vauhdilla, ja jo puolivälissä siirtyneet 2-3 johtoon Tatu Tuomisen ja Markus Myllyvuoren maaleilla. Neljä minuuttia ennen erän loppua Fredriksson onnistui kuitenkin tuomaan KaVolaiset tasoihin.

Kolmas erä noudatti jälleen tuttua kaavaa vierailijoiden aloittaessa maalinteon. Roströmin maali jäi kuitenkin ottelussa Gallialaisten viimeiseksi. Vain muutama minuutti edellisestä ja Matti Penttilä tasoitti pelin 4-4. Pitkään näytti siltä että pisteet tullaan jakamaan joukkueiden kesken tasan. Viimeisen viiden minuutin aikana KaVolaiset lisäsivät kuitenkin luistelua ja onnistuivat vielä kahdesti maalinteossa (Fredriksson ja Salmi).

Gallialta irtosi siis tärkeät kaksi pistettä lukemin 6-4 ja säilytimme näin ainakin teoreettiset mahdollisuudet alemman loppusarjan voittoon. Eniten tehopisteitä ottelussa keräsivät KaVolta Topi Fredriksson 3+1, Matti Penttilä 1+2 ja Gallialta Markus Myllyvuori 1+2.

Viimeisen ottelunsa KaVo pelaa sunnuntaina 23.3 sarjajumbo Keskareita vastaan Klaukkalassa. Tämän jälkeen on kuitenkin jäljellä vielä HC Gallian järjestämä turnaus Kellokosken jäähallissa lauantaina 12.4 kello 9.00 alkaen.