Print
Category: 2002-2003
Hits: 2229

Jääkiekon Uusimaaliigan alemmassa loppusarjassa menestystä niittänyt joukkueemme kohtasi keskiviikkoiltana Kellokoskella Keskarit Klaukkalasta. Ottelun piti olla etukäteen Voimalaisille helppo, sillä Klake oli alkusarjan heikoimpia joukkueita eikä loppusarjassakaan ollut pistetiliä vielä avattu. Ottelu pelattiin 26.02.2003.

Vaikka joukkueemme lähtikin otteluun nöyrällä asenteella olivat kaksi ensimmäistä erää äärimmäisen tasaista jääkiekkoa. Ensimmäiset kaksi maalia KaVolle merkittiin jo ensimmäisen erän puoleen väliin mennessä, maalintekijöinä kunnostautuivat ensin Mika Penttilä ja heti tämän jälkeen sairaslomalta palannut keravalaisvahvistus Jori Kiviniemi. Tämän jälkeen sinikeltaiset yrittivät ehkä liiankin innokkaasti maalintekoa sillä kiekko ei millään suostunut pomppimaan Timo Huupposen vartioimaan Keskari maaliin.

Toinen erä alkoi samalla hyvällä Jokelalais- painostuksella. Maalinteossa onnistui kuitenkin yllättäen vierailija kun joukkueen kapteeni Kari Lainio kavensi pelin ylivoimalla 2-1. Toisesta erästä KaVo pelasi yli puolet alivoimalla ja niinpä maalipaikkojakaan ei päästy luomaan, ennen kuin aivan erän lopussa pääsi Topi Fredriksson yllättämään vastustajan maalivahdin. Kahden maalin johto tuntui kuitenkin kotijoukkueesta liian varmalta sillä Klake onnistui maalinteossa vielä kahdesti ennen summerin soimista.

Kolmanteen erään lähdettiin siis tasalukemissa 3-3. Erää ehdittiin pelata vain alle minuutti kun Kiviniemi pääsi lisäämään maalitiliään vielä yhdellä. Tämän jälkeen laittoivat jokelalaiset ison vaihteen päälle tehden erässä yhteensä seitsemän maalia vastustajan jäädessä nollille. Voitto kirjattiin Jokelaan vietäväksi luvuin 10-3. Maalipaikkoja olisi ollut useampaankin maaliin mutta vastustajan maalivahti onnistui tehtävässään maalimäärästä huolimatta vähintäänkin hyvin.

Edellä mainitun Kiviniemen (2+1) lisäksi KaVolaisista eniten pisteitä keräsivät Mika Penttilä (1+2), Matti Penttilä (2+1), Petu Lasala (1+1), Janne Juntto (1+1), Simo Ovaskainen (0+3). Yllättävää kyllä kapteenimme Marco jäi vallan ilman pisteitä ja "Henri" Häyrinenkin saalisti vain yhden maalin.