Kanarianlinnut matkasivat etelä-Suomen perseeseen eli Mäntsälään 22.01.2003.

Uusimaaliigan pelit syksyllä voitokkaasti aloittanut Kaukasten Voiman edustusjoukkue päätti alkusarjan tappioon Mäntsälän Gentlemanneista keskiviikkona. Alkusarjan voiton varmistanut kotijoukkue pelasi läpi ottelun hyvää jääkiekkoa ja nimensä mukaisesti herrasmiesten elkein. Jokelan kiekkoihmeet pelasivat myös pitkästä aikaa pirteää jääkiekkoa ja siksipä ottelu päättyi niukkoihin 4-2 lukemiin. Ottelun ratkaisu syntyi kuitenkin jo ensimmäisen viiden minuutin aikana kun mäntsäläläiset takoivat nopeaan tahtiin kolme maalia. Voimalaiset heräsivät kuitenkin tämän jälkeen peliin ja ajassa 9.01 Penttilän veljekset pääsivät näyttämään taitojaan Matin syöttäessä ja Mikan maalatessa.

Keltapaitoja pystyssä pitänyt maalivahti Tuomas Pulliainen joutui kuitenkin vielä kerran nöyrtymään vastustajan ylivoiman edessä kun Gentlemannien Pentti Niiranen onnistui toistamiseen maalin teossa heti toisen erän alussa. Kavolaiset pääsivät vielä peliin mukaan kun 33 peliminuutin jälkeen armeijasta pikapostina takaisin passitettu Topi Fredrikson loisti maalinteossa. Hyvistä yrityksistä huolimatta tasoihin ei jokelalainen sisu enää riittänyt vaikka lopussa yritettiin vielä minuutin verran ilman maalivahtiakin. Jokelalaisista ehkä eniten paikkoja ottelun aikana tuhlasi Haffe Häyrinen, jolla oli ainakin neljästi jo lähes varma maalintekopaikka. Vastustajista pisteitä keräsivät muun muassa Pentti Niiranen (2+0), Antti Karjalainen (1+1), Tero Täppinen (0+2).

KaVon ennen kauden alkua asettama tavoite (sijat 5-7) on vielä saavutettavissa vaikka joukkue karsiutuikin ylemmästä loppusarjasta, jonne selviytyivät viisi parasta joukkuetta. Alemman loppusarjan otteluohjelma selviää kunhan alkusarja on kaikkien pelien osalta saatu päätökseen mutta se on ainakin varmaa että Jokelassa tullaan tänä talvena näkemään vielä jääkiekkoilua kun nykyinen KaVo kohtaa Wanhan KaVon Urheilukentällä lauantaina 8.2 kello 16:00, ottelusta tiedotetaan tarkemmin tuonnempana.