Print
Category: 2002-2003
Hits: 1553

Ensimmäinen tulikivenkatkuinen ottelu Beer Brothersia vastaan 15.1.2003.

Kaukasten Voima sai keskiviikkona vastaansa Uuusimaaliigan ”paikallisottelussa” Beer Brothersin Kellokoskelta. Ottelu tarjosi parikymenpäiselle yleisölle varsinaiset maalikarkelot sillä summerin soidessa pelin päättymisen merkiksi oli taululle taottu numerot 7-10 BB:n eduksi.

Ensimmäinen erä alkoi KaVolaisilta hyvin kun Joukkueen kapteeni Marko Salmi ja Riihimäkeläis- vahvistus Sami Talvinen onnistuivat kumpikin maalinteossa reilun minuutin sisään. KaVo tuudittautui tämän jälkeen selvästi hyvän olon tunteeseen sillä sen verran helposti BB pääsi tasoittamaan pelin Jarno Junnilan maalilla ajassa 7.25 kun vain alle kaksi minuuttia aikaisemmin oli BB:n Kari Leinonen kaventanut pelin 1-2. Ensimmäisessä erässä nähtiin vielä neljä maalia kun ensin Tommi Niemi vei KaVon johtoon ja kahdenkymmenen sekunnin kuluttua Matti Penttilä lisäsi etumatkaa vielä yhdellä maalilla. Aivan erän lopussa BB onnistui taas kerran kuromaan eron umpeen kahdella komealla maalilla.

Toinen erä noudatti tuttua kaavaa kun KaVolaiset Tommi Niemi ja Matti Penttilä veivät kotijoukkueen turvallisen tuntuiseen kahden maalin johtoasemaan. Kolmannen erän alussa BB: kuitenkin onnistui jälleen kerran uusimaan temppunsa ja tuli vielä kerran tasoihin Timo Tuomen ja Jarno Junnilan maaleilla. Vain kaksi minuuttia oli kulunut viimeisestä kun Kari Leipijärvi vei BB: ensimmäistä kertaa johtoon ottelussa. Johtoa ei kestänyt montaakaan minuuttia kun Voiman Mika Penttilä pääsi iskemään tasoihin ajassa 39.54. Tätä ehtivät KaVolaiset juhlia vain kahdeksan sekunnin ajan jonka jälkeen BB laittoi ison vaihteen päälle ja tekin kahdessa ja puolessa minuutissa kolme maalia. Tämän jälkeen ottelun loppu oli enää vain pelailua vaikka KaVolaisilla olikin mahdollisuutensa kaventaa numeroita.

Ottelun tuominneella Markku Korhosella ei ollut mitään mahdollisuuksia yksin havaita kaikkia koiruuksia ja siksipä ottelu kävi paikoin hyvinkin kuumana. KAVon maalilla nähtiin reisivammasta toipunut Tuomas Pulliainen joka esitti lopputuloksen huomioon ottaen hyviä otteita. Tappion takia Kaukasten Voima on nyt käytännöllisesti katsoen menettänyt mahdollisuutensa ylempään loppusarjaan. Otteitaan kauden aikana huimasti parantanut ja sentterin roolin hyvin omaksunut joukkueen johtohahmo Lauri Sten oli pelin jälkeen hyvin mietteliäänä ja totesi vain että ”viimeiseen alkusarjan peliin Mäntsälään on nyt mukava lähteä pelaamaan kun ei ole voittopaineita”.