A RAMS am sam, a RAMS am sam
Guli guli guli guli guli RAMS am sam

Kaikkia meitä aina välillä vähän laulattaa, mutta tänään aamuyöstä kello 00:30 oli tunnelma Kaukasten Voiman Miesten Jääkiekon Edustusjoukkueen pukukopissa enemmän kuin riehakas. Laulu raikasi, viini virtasi ja naiset olivat.... Noh...  Eli tunnelma oli kuin Chilessä konsanaan!

Syytä ilonpitoon ei tarvinnut kaukaa hakea, sillä kahdenkymmenen metrin päässä sijaitsevassa jääkiekkokaukalossa oli hetki sitten päättynyt tiukka IV-divisioonan alkusarjan urheilutaisto. Otteluun selvänä ennakkosuosikkina lähtenyt vierasjoukkue RAMS joutui kuin joutuikin nöyrtymään urheille keltapaidoille 6-6 päättyneen taiston viime minuuteilla.

Ottelu itsessään oli varsin tuttua huttua. Vihollinen hallitsi ja kotijoukkue hajoitti. Vaikka kyllä vierailijatkin pyrkivät hajoittamaan parhaansa mukaan. Peliä oli nääs pelattu noin kahdeksisen minuuttia, kun joku heikäläisistä koitti puolen kentän mittaisen spurtin jälkeen luistella laidasta läpi. Lopputuloksena oli ottelun keskeytys, ambulanssin odottelu ja tilanteessa sivuosuman saaneen Skelen visiirin rikkoutuminen. Torstain iltapäivälehtien mukaan haaverissa ei kuitenkaan ilmeisesti käynyt pahemmin. Skele tuskin kuitenkaan koskaan tulee toipumaan siitä, että joutui katselemaan ottelun loppuun kaltereiden takaa.

Ja koska tämä kausi on tuttuun tapaan lähtenyt käyntiin henkilökohtaisten tehojen metsästyksen merkeissä, niin lienee syytä mainita, että Teemari iski tutulla 95 %:n teholla varmat kolme maalia, Jean-Pierren Salongissa viiksensä värjänneen Esan tyytyessä krapulapelissa kahteen täysosumaan. Ja koska myös Fiilis iski yhden maalin, ei kopissa ottelun jälkeen todellakaan ollut hiljaista. Muista onnistujista voitaneen mainita alussa kaksi kiekkoa lävitseen päästänyt, mutta loppupelin päällään seisonut, kovaa nousua tekevä vitosmaalivahtimme Juha, sekä Tumen esimerkillä johtama jarrukenttä joka ei päästänyt tasakentällisin yhtään maalia.

Niin ja ne kunniamaininnat!

Yksi Aapeelle, joka kerrankin teki toimitsijanakin!

Yksi Artolle, joka osoitti, että yhdellä tuomarin on vaikeampi pilata peliä kuin kahdella!

Ja viimeinen Teemarille, joka ei ottanut yhtään jäähyä!