Koska sarjaottelu Keravan jääkiekkoylpeyttä vastaan sujui vähemmän mairittelevissa merkeissä (tulostahan kukaan ei enää muista/muistele, mutta rumasti tuli kahdeksalla pelaajalla takkiin), päättivät joukkueet ottaa uudestaan yhteen harjoitusottelun merkeissä. KaVolaisista Keravalle ilmaantui tällä kertaa hieman runsaslukuisempi joukkio epämääräisiä pelimiehiä. Herrat Soininen & Vehkakoski oli kaivettu kaapin perukoilta pölyyntymästä, minkä lisäksi vierailijoita vahvistivat pari toimitukselle tuntemattomaksi jäänyttä Jartsan kaveria (ihan pelimiehiä molemmat). Kohtuullinen nippu oli siis kasassa, joskin muutamaa nimeltä mainitsematonta pelimiestä jäätiin kaipailemaan. Mutta sitten otteluun...


Toimitus epäilee, että bussimatkan aikana suoritetun yhteisruokailun murkinat oli myrkytetty vastustajan toimesta, sillä sen verran kalpeakasvoisia ja pahoinvoivia taistelijoita pelipaikalle ilmestyi. Ainoa intoa jo ennen ottelun alkua puhkunut oli valmennushommiin nilkkavaivan vuoksi tilapäisesti siirtynyt E. Juselius. Itse ottelu sujui olotiloista huolimatta yllättävänkin hyvin. KaVon hyökkäykset olivat organisoituja ja omassa päässäkin maltettiin pelata pelikirjan mukaan. Näin ollen lopputulokseksi naputeltiin historiankirjoihin reiluhenkinen 6-6-tasapeli, eikä kenellekään jäänyt paha mieli. Vaikka voimme ollakin melko tyytyväisiä omiemme otteisiin, jättivät joukkueen takaperinluistelutaidot hieman toivomisen varaa, sen verran monasti kotijoukkue pääsi livahtamaan läpiajoihin. Mutta onneksi AaPee hoiti hommat jälleen kerran mallikkaasti (ilmeisesti viimeisen kahdenkymmenen kesän aikana maalivahtikouluihin kannettu raha on alkanut pikkuhiljaa tuottaa hedelmää). Mitäpä tästä enempää runoilisi. Näitä kun vielä muutaman jaksaa, niin päästään viettämään päättäjäisiä Zapatan saunatiloihin.

Niin ja ne maalit. Kukas ne sitten teki? No vähän liian monessa maalissa merkintöjä itselleen kirjasivat uusvanhat tulokkaat Vehkakoski ja Soininen, joten ei niistä sen enempää.

Kunnianmainnat:
Esa Felin (Tähtiraadin perustelut: lopputuloksesta huolimatta jäälle seitsemän takaiskumaalin aikana)

Juha Isokangas (Tähtiraadin perustelut: Sydämestä asti tullut tuuletus, sääli vain, että maali hylättiin)

+ Erityinen hyväntuulisuuspalkinto GM Sténille (joukkueesta on mukavaa kun et ole enää möks <3 )


Joomla templates by a4joomla