Lauantaina pelattiin jo kautta aikojen kahdeksas Kaukasten Voiman ja Wanhan Voiman välinen jääkiekko-ottelu mukavassa pakkassäässä Jokelan Urheilupyhätössä. KaVo vei lopulta yleisöä viihdyttävän ottelun voiton lukemin 7-3 (3-0),(1-0),(3-3).

Mikki ja Tommi pahanteossa Kallun maalilla.

Kanarianlinnut kohtaavat tulevana keskiviikkona Ramsin IV-divisioonan jatkosarjan kamppailussa kello 22.00.

Kuten ennenkin, myös tällä kertaa Kenttämestarit olivat saaneet luotua huikeat olosuhteet Urheilukentän kaukaloon. Jää kiilteli ja Zamboni piti huolen että olosuhteet olivat huippuluokkaa kolmen viidentoista minuutin pituisen erän ajan.

Stenkko rankaisi Wanhaa Voimaa maalilla.

Stenkko tähyää syöttöä

Kolmentoista pelaajan Kanarianlintulauma on aina onnistunut pelaamaan yleisöä viihdyttävää kiekkoa, niin myös tällä kerralla. Ensimmäiset suosionosoitukset ja kohahdutukset ottelussa aiheutti Anttipekka Mölsä ensimmäisten peliminuuttien paraatitorjunnoillaan ennen kuin Kanarianlinnut kirjasivat ensimmäisen pöytäkirjamerkinnän ajassa 03.05, kun Juha Maaninka teki ottelun avausmaalin Marco Salmen syötöstä. Marco oli pahanteossa taas kolme minuuttia myöhemmin, kun KaVo siirtyi 2-0 -johtoon ylivoimamaalilla, jossa syöttäjinä toimivat Jouni Välimaa ja Tomi Valariutta. Ensimmäiselle erätauolle siirryttiin 3-0 -lukemista Skelen tehtyä maalin vain puolitoista minuuttia ennen erän loppua. Syöttäjinä Esa Felin ja Tom Boman.

Toinen erä pelailtiin läpi ilman ihmeempiä tilanteita. Erän ainoana merkintänä Jari Ahokas teki joukkueen neljännen maalin Eemeli Juseliuksen syötöstä.

"Toinen erä ei ole koskaan ollut meille helppo. Päätyjen vaihto, pakka sekaisin ja hyökkääjät hyppäävät suoraan paitsioon. Ja pakit on tilanteista jäljessä. Tapahtumia yleensä riittää - suurimmaksi osaksi negatiivisia." Tänään ei onneksi näyttänyt yhtä pahalta.

Kolmannessa erässä sitten maalihanat aukesivat molempiin päihin. Ensimmäistä otteluaan Kanarianlintujen paidassa pelannut Mikko Lahti teki uransa avausmaalin ajassa 36.25 Esan ja Juhiksen esityöstä, ja pari minuuttia tämän jälkeen Lauri Sten siirsi Kanarianlinnut 6-0 -johtoon. Tämän jälkeen Wanha Voima pääsi tasoittamaan tilanteeksi 6-3 kaksikon Jarmo Villman - Tarmo Toivonen maalitehtailujen ansiosta. Lopulliset 7-3 -lukemat viimeisteli Fiilis-Tomppa kun ottelua oli jäljellä yksi minuutti.