Kuinka moni muistaa Lauantai-illan Huumaa -nimisen ohjelman, jossa toteutettiin ihmisten unelmia? Suuret tavarapalkinnot vaihtoivat omistajia ja kuka tahansa saattoi olla voittaja. Samanlaista huumaa koettiin lauantai-iltana Paloheinässä, kun Kanarianlinnut matkasivat V-divisioonan kärkikamppailuun kohtaamaan sarjajohtaja Ramsin. Matka kannatti; mukaan tarttui kaksi pistettä ja lohkoykkösen viitta. Tulevana keskiviikkona joukkue kohtaa kotonaan Puck Warriorsin.

Reilulla kahdella kentällä otteluun matkannut Kanarianlintulauma on kokenut kovia viime aikoina. Keskiviikon ottelusta puuttui lähes kaksi kentällistä pelaajia ja nuha-aalto on tehnyt tuhojaan myös Jokelan ylpeyden joukossa. Lauantaina otteluun matkasi kuitenkin vahva nippu joukkueen kärkinimiä - mukana oli myös Sampo "Auervaara" Mälkiä, jonka kahden edellisen ottelun saldona oli maali peliä kohden: "Keskittyminen otteluun alkoi heti keskiviikon tappiopelin jälkeen. Heitin naamaan pari Kariniemen chickeniä (terveisiä vaan sinne Jenkkilään) ja latautuminen tähän peliin on pysynyt hyvänä. Nyt lähdetään hakemaan liikettä, koska tätä ottelua emme voita mikäli kiekot tulevat seisoville jaloille."

Lienikö latautuminen otteluun liiankin ylivireistä vaiko oliko kamppailun alkamisajankohta (klo 21.00) liian aikainen vierasjoukkueelle? Faktaa kuitenkin on, että ottelu alkoi synkissä merkeissä, kun ajassa 01.38 kotijoukkue siirtyi jo 2-0 -johtoon. "Mentiin Stenkon kanssa kentälle toista kertaa ja jo toista kertaa soi omissa. Tässä tuli jäätävä herätys tähän otteluun", kuten Mini-Me asian ilmaisi...

Onneksi KaVo on tottunut nousemaan vaikeista paikoista, ja niin myös tänään. Kun kotijoukkue rymisteli ensimmäisen kymmenen minuuttia kokonaisen kahden kentän leveydeltään ja väsytti itsensä, Kanarianlinnut tyytyivät siirtämään kiekkoa hallitusti pelaajalta toiselle ja juoksuttamaan vastustaa puhki. tämä tepsi, ja ensimmäinen kavennusmaali nähtiinkin vähän ennen ensimmäisen erän loppua. Ikävä kyllä vastustajan kuittaus oli nopea; erinomaisen ottelun pelannut Juha Isokangas ei ehtinyt reagoimaan tuliseen maskivetoon, ja ensimmäiselle erätauolle mentiinkin jännittävistä 3-1 -lukemista.

Jos ensimmäinen erä oli Ramsin heiniä, toisessa erässä oli KaVon etsikkoaika, joka tulikin hyödynnettyä. Erän ensiminuuteilla Jani Turunen kavensi ottelun lukemiksi 3-2 ja katkaisi pitkän kiikari-putkensa, ja kun lisäksi joukkue hyödynsi kaksi ylivoimatilannetta, mentiin toiselle erätauolle Kanarianlintujen 3-4 -johtoasemista, ja kun kolmas erä alkoi Jari Ahokkaan viimeistelemällä joukkueen viidennellä maalilla, oli ottelu sitä myöten läpytelty kasaan.

Lauantai-illan trilleri tarjosi sivustaseuraajille kaikkea sitä, mitä hyvän ottelun kuuluukin tarjota; jännittäviä tilanteita, tiukkaa vääntöä, onnellisen lopun ja mylvivän sikakatsomon. Joukkueella onkin nyt hyvät asemat lähteä sarjan loppuvääntöihin; viimeistään 7.12 tiedämme, miten V-divisioonan alkusarja päättyy KaVon osalta.

Tuleva viikko tuo tullessaan joukkueelle kaksi ottelua. Ensiksi keskiviikkona joukkue kohtaa kotonaan Puck Warriorsin, ja sunnuntaina joukkue matkaa Malmille kamppailemaan snadiliigan pistesijoista Vuosaaren Tovereita vastaan. Joukkue vahvistuu vielä lisää ennen näitä otteluita, kun kapteeni Marco Salmi palaa kaukaloihin ja myös muutamaa pitkäaikaissairasta on lupa odotella kamppailuun mukaan.

Rams - KaVo 5-3

  • Turre 1+3
  • Jartsa 2+0
  • Auvinen 0+2
  • Eero 1+0
  • Esa 1+0
  • Jupe 0+1
  • Nummi 0+1

Jäähyt vastustaja 16min, KaVo 8min
Joomla templates by a4joomla