Päätoim.Huom. Kuokkaan tuli Stormilta lukemin 6-7. Katkerat vaiheet olivat liikaa jopa Luottotoimittajalle joka joutui vetämään happea pari viikkoa ennen raportin kirjoittamista. 

Jääkiekko on suuri peli. Jääkiekko on suurempi peli kuin yksikään sitä pelaava joukkue. Siksi toivonkin, että vaikka Kanarianlintulauma tänään kokikin kitkerän tappion Storm Teamille, joukkue kykenee nousemaan vaikeuksista.

Jokainen fani ja pelaaja on haikea kun joukkue häviää ottelun. Vielä haikeampi tuo olo on, kun ennakkoasetelmat osoittavat jotain täysin muuta, kenties jotain murskaavaa. Mutta näin se menee. Me olemme oikeasti yksi iso joukkue. Me emme ole kotijoukkueita ja vierasjoukkueita, me olemme ensisijaisesti jääkiekkoilijoita. Ja haluamme aina pelin parasta.

Tume vetää happea

Koimme eilen illalla kirvelevän tappion. Silti, juurikin tuolla tappion hetkellä pystyin kokemaan ilon hetkiä. Näin vastustajajoukkueen aidon ilon ja ylpeyden heidän saavutuksistaan. Kauden ensimmäinen voitto. Joukkueen ensimmäinen voitto. Voitto joka oli jo lipsumassa käsien ulottumattomiin. Se yhteenkuuluvuuden tunne, se ylpeys omista saavutuksista. Se tunne jota varten jokainen jääkiekkoilija taistelee.

Kun kävelin kotijoukkueen pukukopin ohi matsin jälkeen kuulin Kapun pitävän puhetta Kanarianlintulaumalle. Juden viesti oli selkeä - kolmen maalin tappioasemasta nousu mukaan ottelun voittokamppailuun on hieno suoritus josta jokainen voi olla ylpeä. Vaikka vastustajat voittivat ottelun, kotijoukkue teki ottelusta ottelun. 

Tume katsoo läpisyöttöpaikkaa. Hege on tarkkana säntäämään perään.

Ottelu ei ole koskaan ratkennut ennen loppusummerin soimista. On tärkeätä muistaa taistella peli loppuun saakka. Yksittäiset vaihdot, erät, ottelut ja kaudet aaltoilevat. Välillä painitaan oman maalin takana, välillä hakataan kiekkoa sisään vastustajan maalin edessä. Välillä hyökkäys alkaa syötöllä taaksepäin ja se kuuluu jääkiekkoon. Näin jääkiekko toimii. On tärkeätä oppia omista tappioista ja voitoista. Tänään tuli tappio. Nyt on aika nuolla haavoja puolitoista viikkoa ja pelata uusi peli IHK:ta vastaan puolentoista viikon kuluttua, mennä jäälle yhtenäisenä Joukkueena ja näyttää että me tulimme takaisin.

"One More Year!" Esa tuli, Esa katsoi ja Esa sai ekasta pelistä ekan pisteen.

KaVo - Storm Team 6-7

Tehot:

  • Juhis 3+1
  • Anssi 2+1
  • Jude 0+3
  • Hege 2+0
  • Esa 0+2
  • Sami La. 0+1

Jäähyt:

  • Juhis 2min
  • Mika 2min
  • Tume 2min

Ottelupöytäkirja löytyy täältä.

Joomla templates by a4joomla