Joukkueen GM Stenkko soitteli tuossa viikko takaperin, että kiinnostaisiko lähteä tekemään juttua Nummelaan, kun Kaukasten Voiman Miesten Edustusjoukkue oli lähdössä hakemaan törkeän ylimielistä voittoa Haki-tiimistä kauden kolmannessa ottelussa. Kuulemma Kentänlaitatoimitus ja M. Kuulapää olivat molemmat perheineen syyslomalla. Mauno laittoikin thyitteriin päivityksiä hämyiseltä suonlaidalta tai vastaavasta eräjormailun kehdosta jostain päin Itä-Suomea. No eikai siinä...

Huomaa ketkä tulevat vanhaksi; Jude venyttää hajoavia jäseniä, Jukka on jo menettänyt toivon moiseen.

Matka Nummelaan oli täynnä ajatuksia illasta ja kun kävin tyhjentämässä egoni Märkiön Grillin seisakilla, niin olin havaitsevani, että Juhis ja joukkueen kapteeni Jude kävivät jotain hämäriä bisneksiä puolalaisten rekkakuskien kanssa. Oletan että siinä haettiin BCAA- ja Hart Sport-lastit asevelihintaan että kulkee peli ylipitkillä vaihdoilla myös kolmannessa erässä.

Hallilla olikin sitten ihmetystä ilmassa kun joukkueen veskari oli ensimmäisenä hallilla verryttelemässä ja kuulemma palautusjuomakin oli vaihtunut kaakaohon Karhusta. Yleensä Jukka tulee VIP-tyyliin vikana ja aina hieman myöhässä ja on kuitenkin jäällä ekansa kun kamat lentää päälle kuulemma viidessä minuutissa?!? 

Siinä jokelan lestabussia odotellessa tuli tietoon, että GM Stenkko ei saanut johtotähteä käyntiin ja ei ehtisi peliin, joten kapteenisto joutui ottamaan PR-hommat haltuun ennen ja jälkeen pelin. Itse kyllä epäilen että tässä on nyt hoidettu rohtuneita huulia labellon sijasta lasten mansikanmakuisella huulirasvalla eikä uskalleta tulla mukaan...

Kopin korkeasta läpötilasta nauttiessa (korvasi ilmeisesti alkulämmittelyn useammalla) joukkue lähti jäälle tuomarin käskystä ja kiekko laitettiin keskelle. Peli olikin sitten aikamoista hawaijisurffaillua molemmin puolin tunnetusti vailla näkyviä onnistumisia ja vasta ajassa 13.06 tomppa veivasi henkilökohtaisella suorituksella kiekon maalin kattoon Partasen namupassista. 

Toisen erä alussa Laineen Sami karvasi kiekon vastustajan parhaalta pelaajalta ja käveli maalille kuin Lindrosin Eric aikoinaan ja siirsi mustan häkkiin. Ei oo divareissa ennen moista nähty ei. Tästä sisuuntuneen vastustaja nosti hieman vauhtia ja samalla Kavon maitohapot alkoivat jylläämään pohkeissa ja vastustaja teki pari häkkiä tullen tasoihin. Kavo kyllä yritti kovasti ja varsinkin puolustuksessa laitettiin jalkaa ja kättä eteen kun pakit heitteli pyssyjä viivalta Jukkaa kohti. Pari pelaaja kommentoi tilanteita, ettei kyllä itse menisi eteen jos joku vippaa viivalta. Ei herunut kanssapelaajilta paljon sympatioita...

Haki-tiimi pyöritti välillä pari-kolme minuuttia Kavon päässä ja sitten jotenkin osat vaihtui jne jne. Aivan käsittämätöntä kouhkaamista vailla kunnon viisikkohyökkäyksiä ja jokainen yritti vuorollaan viedä kiekkoa vastustajan alueelle. Ei pojat näin ja tuloshan oli se, että kotijoukkue siirtyi 3-2 johtoon toisen erän loppupuolella. 

Kolmas erä olikin sitten aika standardia kavolätkää ja muutamista unelmapaikoista (Hege, Juhis toim. huom!) huolimatta ei kiekko löytänyt rautojen väliin. Sanoinkin pojille pelin jälkeen, että kannattaa mennä sinne Pavel Barberin kanavalle kattomaan ja opettelemaan. Noh lopputulos oli odotettavissa, kun Kavo pyysi Jukan penkille ja erän viimeisillä sekunneilla vastustaja heitti limpun tyhjiin ja tulos käteltiin 4-2.

Jääkiekkoilijan työvälineet; Laite jolla managerin saa tekemään paremman traden (Trade Me Right Fucking Now! https://www.youtube.com/watch?v=_cyO271GChk), Hallin takaoven avaimet fanien karkoittamiseksi sekä puudutusaine.

Leijonia ei päästy jakamaan, mutta laitetaan nyt nuo kolme henk. koht. pistettä tähän:

  • #15 1+0
  • #37 1+0
  • #17 0+1

Seuraava peli 26.10. keskiviikkona kun Ice Team saapuu Hyrylän noidankattilaan. See you there ladyboys and playboys!

Joomla templates by a4joomla