Olemme palkanneet anonyymin kirjoittajan vuokrafirmasta KaVon trollausorganisaatioon määräaikaisella sopimuksella. Seuraavassa herran ensimmäinen työnäyte.

 

Tänään taas on se päivä vuodesta kun saa pukea kanttihousut jalkaan ja vetää olkapäiltä roikkuvan rippipuvun päälle. Nimittäin pelipäivä. Tosin rippipuku ei enää roiku, koska painimme jo aikamiessarjassa. Kynäilymme kohteeksi joutuu tänään tässä nelosdivarin kuumassa ottelussa Espoon Rogues, jota vastaan väänsimme tasaisesti pari vuotta sitten vitosessa. Siitä ainakin pidämme huolen, että tarjoamme vierasjoukkueelle pöytäkirjapohjan koska hiilijäljennöspaperi ei ollut vielä rantautunut tuolloin ammoisina aikoina Espoon takametsiin. Tosin en tiedä saiko GM kivitaulun jälkilähetyksenä Jokelan matkahuoltoon(?) Jokelassa kiertää myös sitkeä huhu, että pelin pisteet arvottiin joukkueen saunaillassa ja joukkueen sisäisen pistepörssin voittaja ratkesi näin.

 

Sain sähköpostia joukkueen täyspäi(vä)isiltä? syväkurkuilta Kentiltä ja Maunolta, jotka ovat ilmeisesti työmatkalla Antiqualla ja Barbadoksella. Kavereiden kirjoittelu paikallislehtiin ja joukkueen tekemisten raportointi on ollut aika hiljaista. Postissa oli vain jotain epämääräistä tekstiä, joista ymmärsin sanat ”kiire”, ”perhe”, mutta epäilen että ehkä ne tarkoitti oikeasti ”W.O.W”, ”NHL15”. Noh, kukin taaplaa tyylillään. Ehkä kuulemme vielä lisää herroista, kunhan ovat saaneet juhajokismaisen rusketuksen pintaan, jotta kultaiset käädyt ja sormukset erottuu kellertävästä ihosta.

Itse pelistä sen verran, että Hyrylä Gardenin käytävillä huhutaan KaVon iskevän tänään tulikuuman kokoonpanon jossa on sekoitus vanhaa ja uutta. Vai miltä kuulostaa nimet Felin, Sten, Turtiainen, Tanninen ja Lehti? Löytyykö ratkaisijat näistä nimistä vai nouseeko joku yllättäjä joukkueen syvistä riveistä? Jonkun pelaajan huhutaan muotoilleen luistimensa illan peliin sellaisiksi, että Keinosen Möllikään ei taipunut aikoinaan sellaisiin manöövereihin. GM on jo varmaan sulkeutunut kammioonsa veivamaan kuvioita fläppitaululleen ja selaamaan pelikirjaansa, josko sieltä löytyisi sopivia yhdistelmiä yli- ja alivoimapeliin, koska erikoistilanteissahan ne pelit ratkeaa. Jääkiekkohan on nykypäivänä muuttunut lähinnä tähtitieteeksi ja välillä kumin liikuttelun filosofia hipoo rajatieteitä. Ennen wanhaan vaan pelattiin ja katsottiin lopussa tulos taululta. Tervetuloa illan matsiin ja KaVolle stemppiä! Olarin juopoille sen verran, että fanibussi Nummelaan lähtee tulevana perjantaina jo tuntia aikaisemmin, jotta ehditään käydä Nummelan autogrillillä. Jälkipelit Wanhassa mestarissa tuttuun tapaan.

Joomla templates by a4joomla